تحقیقات مسئله محور، از موضوعات مورد تاکید دانشگاه است

| تاریخ ارسال: 1401/6/31 |

دکتر بختیاری:
تحقیقات مسئله محور، از موضوعات مورد تاکید دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: تحقیقات مسئله محور، از موضوعات مورد تاکید دانشگاه است و در این راستا برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

پایگاه خبری وبدا-زنجان، دکتر حسن بختیاری صبح امروز در نشست معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان، اظهار کرد: تحقیقات مسئله محوراز موضوعات مغفول در حوزه تحقیقات بوده و هدف دانشگاه علوم پزشکی زنجان، هدایت حوزه تحقیقات به سمت مسائل و مشکلات کلیدی جامعه است.

وی با اشاره به اهمیت حوزه تحقیقات، خاطرنشان کرد: شعار "تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" که مقام معظم رهبری برای امسال انتخاب کردند، نشان می‌دهد همه ارکان نظام از جمله دانشگاه‌ها باید در حوزه تحقیقات، تلاش مضاعف داشته باشند.

دکتر بختیاری اظهار کرد: نشست معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان فرصت مغتنمی برای طرح پیشنهادات، مشکلات و پتانسیل‌های این دانشگاه در حوزه تحقیقات است.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی زنجان به عنوان سرقطب کلان‌منطقه‌ی ۶ آمایشی کشور نقش ویژه‌ای در هم‌افزایی دانشگاه‌های قطب ۶ دارد و می‌تواند منشاء قدم‌های بزرگی برای استان و کلان‌منطقه باشد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این نشست اظهار کرد: حوزه تحقیقات از معاونت‌های زیرساختی دانشگاه است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام محرمعلی شیرمحمدی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه پایه و اساس استقلال کشور، پژوهش است، خاطرنشان کرد: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، کشور بدون تحقیق و پژوهش، نمی‌تواند در مقابل مستبدان و زورگویان بایستد.

وی با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری، پژوهش باید بر پایه نیازهای کشور باشد، تصریح کرد: در حوزه پژوهش باید اهداف ملی، منطقه‌ای و استانی تعریف شود چراکه نیازهای استان‌های مختلف، با توجه به شرایط اقلیمی و زیرساختی آنها متفاوت است.

منبع خبر پایگاه خبری وبدا زنجان

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 839 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر